Här är några av mina inspirationskällor: Gunde Svan, mormor Elen, Anette Bøe, Rubin ”Hurricane” Carter, Rich Roll, Hans Zimmer, Rob Bell och David Goggins.

Just i dag vill jag lyfta fram en andlig lärare: Adyashanti. Han dök upp som en räddande ängel under en särskilt mörk och utmanande period.

Jag hade kört fast i mitt arbete med En Kurs i Mirakler och befann mig på en plats där det var svårt att hitta mening i tillvaron.

Efter att ha tittat på undervisningsserien Resurrecting Jesus blev sikten mycket klarare. Just då krävdes det en lärare med zenbuddhistisk bakgrund för att jag skulle få djupare förståelse för min egen väg. Ironiskt? Ja, men ibland behöver vi en outsight för att få en insight, om du förstår vad jag menar. 


Lästips: Resurrecting Jesus, Adyashanti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.