Har du glädje att dela med dig av … som kan vänta till sedan? När du är klar med att vara sur på grannen eller när du har mer pengar?

Eller har du ett instrument i garderoben … som du möjligtvis eventuellt kanske kommer börja lära dig spela på någon gång i framtiden?

Har du intressen att förverkliga … som du kanhända, och om det vill sig väl, ska ägna dig åt när det finns mer tid?

Är du en mästare på att använda olika ursäkter, som till exempel att du inte är tillräckligt bra eller att någon annan har gjort det tidigare?

Är du en förhalare? En uppskjutare?

Om du svarar ”ja” på mer än en av frågorna ovan: Grattis! Välkommen in i klubben. Jag har varit ordförande under en halv livstid men väljer nu att avgå. Posten är ledig. Det är bara att kliva in.

För några månader sedan investerade vi i ljudkort, mjukvara för musikredigering och sångmikrofon. Men det krävs både tid, tålamod och en dos disciplin för att lära sig ny teknik, så jag hamnade i förhalningsfällan medan grejerna samlade damm. Jag körde den gamla devisen: ”Det jag inte gör i dag, gör jag förmodligen inte i morgon heller.”

Men i morse skedde miraklet.

Nedan är min första inspelning EVER! Det är en cover av den gamla Rascal Flatts-dängan ”Bless the Broken Road”. Var snäll i eventuell feedback. Kom ihåg att jag är en glad amatör som gärna vill fortsätta att vara glad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.