Idag vill jag hedra alla musiker, filmskapare, författare, konstnärer, fotografer, kreatörer och tänkare som bidragit till att vidga mina vyer. Tänk om dessa påhittiga själar hade valt andra yrken. Världen skulle vara fattig, så fattig.

Tack för ”Stairway to heaven”, Led Zeppelin. Jag grät när Ann och Nancy Wilson framförde den som en hyllning till er. Tack för ”Kärleksvisan”, Sarah Dawn Finer. Du var nog i kontakt med det överjordiska när den skrevs. Tack, Kay Pollak, för ”Så som i Himmelen”. Den berörde mig djupt.

Tack för min nya frisyr, Malin. Du sätter färg på min inre rockbrud.

Slutligen vill jag tacka Mark Nepo. Dikten ”Freefall” är ett helt liv av visdom förpackad i några korta meningar.

If you have one hour of air
And many hours to go,
You must breathe slowly.

If you have one arm’s length
and many things to care for,
You must give freely.

If you have one chance to know God
And many doubts, you must
Set your heart on fire.

We are blessed.

Each day is a chance.
We have two arms.
Fear wastes air.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.