Walking Sessions

WELCOME

TO A LIFE OF  SERVICE

WALKING

Vid Liverpools matcher brister supportrarna ut i sång: "You´ll never walk alone". Det är en hymn som beskriver hjälteresan; en resa som varje människa är kallad till men som få har modet att slutföra.

WALKING SESSIONS

Vi kan väl vara överens om att naturen har en läkande inverkan på oss. Detta faktum vill vi givetvis dra nytta av. Under en Walking Session är markerna kring Immeln, i folkmun kallad Sveriges sydligaste vildmark, vårt promenadstråk. Den mytomspunna sjön omgärdas av något som endast kan beskrivas som en sagomiljö: trolska skogar, stengärden, charmiga skogsvägar och snåriga stigar.


Syftet med en session är att identifiera tankemönster som inte längre tjänar dig och tillhandahålla verktyg som hjälper dig att bryta igenom dina egna barriärer.


Passar dig som står inför en specifik utmaning, vill leva mer i enlighet med den du är eller har en stark vilja att ta nästa kliv i livet men som inte vet vad som hindrar dig. Sessionstid är 60 minuter. Terrängen anpassas utifrån behov.


Vill du dela upplevelsen med en kompis, familjemedlem eller partner? Välj i så fall alternativet Duo Walking. Det är ett utmärkt tillfälle att få draghjälp under resan.


Vi tar för givet att alla vi arbetar med har en genuin vilja till förändring. Det innebär att lägga förutfattade meningar åt sidan, om än bara för en liten stund, och öppna sinnet för att det finns ett annat sätt att se.

WALKING SESSION 60 min


3 gånger

650 kr/gång

5 gånger

600 kr/gång

10 gånger

550 kr/gångDUO WALKING 60 min


3 gånger

850 kr/gång

5 gånger

800 kr/gång

10 gånger

750 kr/gång

2019 © Hell of a Ride

Website design: Laila Langö


+46 (0) 76-24 75 005 |contact@hellofaride.org