Training Sessions

WELCOME

TO A LIFE OF  SERVICE

TRAINING

Den drivkraft som finns inom dig är gränslös, alltid närvarande, och den orkar alltid lite till. Vi är här för att påminna dig om det.

TRAINING SESSIONS

Vi har lång erfarenhet av idrott, mental träning och ledarskap, och har ett antal aktiva år i vår kombinerade ryggsäck. Det gör att vi kan bjuda på variation, vilket är nyckeln till ett rikt och aktivt liv. Vår roll under en Training Session är att väcka gnistan i dig, vare sig du har fastnat i ett mönster av inaktivitet, vill göra en elitsatsning eller stå på toppen av det där berget du alltid drömt om att bestiga.


Programmet, som kan innehålla allt från funktionell träning, simning och paddling till terrängträning, anpassas utifrån behov. I största möjliga mån använder vi trakterna kring Immeln som träningsarena. Vid första sessionen, som varar 75 minuter, görs en kartläggning av vad du vill och vart du är på väg. Därefter är sessionstiden 60 minuter.


Det finns många som vill dela upplevelsen med en kompis, familjemedlem eller partner. Du är kanske en av dem? Välj i så fall alternativet Duo Training. Det är ett utmärkt tillfälle att få draghjälp under resan.


Vi tar för givet att alla vi arbetar med har en genuin vilja till förändring och lägger stor vikt vid den mentala aspekten av träningen då den ligger till grund för vårt övergripande välmående.

PERSONAL TRAINING


3 gånger

650 kr/gång

5 gånger

600 kr/gång

10 gånger

550 kr/gångDUO TRAINING


3 gånger

850 kr/gång

5 gånger

800 kr/gång

10 gånger

750 kr/gång

2019 © Hell of a Ride

Website design: Laila Langö


+46 (0) 76-24 75 005 |contact@hellofaride.org