Song Sessions

WELCOME

TO A LIFE OF  SERVICE

SINGING

När du samspelar med andra, lär du dig att sätta dig själv åt sidan för en liten stund och bli del av ett större sammanhang. Där finner du sann empati.

SONG SESSIONS

Musik är en kungsväg till vårt innersta, och det är inte svårt att hitta exempel på hur sång används för att skapa ett mentalt vi-perspektiv: på idrottsarenor, i kyrkor, i festivalsammanhang och så vidare. Det är med andra ord ett ypperligt sätt att finna enat fokus.


Att ha sång och rytmik i företagets friskvårdsutbud är kanske inte så vanligt, men det är värt att testa om du som ledare vill ge arbetslaget en regelbunden boost. Du kan också boka Song Sessions till evenemang så som bröllop, avtackningar, kick-offs eller liknande. Viktigt för oss är att samtliga deltagare har lust att vara med.


Det finns också möjlighet till privatlektioner. Syftet är inte att hitta den perfekta sångtekniken, utan snarare att lokalisera och upplösa eventuella mentala blockeringar. På så vis tillåts sången vara en förlösande uttrycksform – om du bara tillåter den att flöda igenom dig.


Kontakta oss för prislista/offert.

2019 © Hell of a Ride

Website design: Laila Langö


+46 (0) 76-24 75 005 |contact@hellofaride.org