Online Sessions

WELCOME

TO A LIFE OF  SERVICE

ONLINE

Det sägs att livet börjar när du nått gränsen för din komfortzon. Vi är inte här för att hjälpa dig passera den. Vi är här för att ifrågasätta de tankemönster den utgörs av.

ONLINE SESSIONS

Om du upplever att ha fastnat i vissa mönster och känner att det är dags att bryta dem så har du troligtvis hamnat rätt. Syftet med Online Sessions är att identifiera tankebanor som inte längre tjänar dig och tillhandahålla verktyg som hjälper dig se att din komfortzon inte är så komfortabel som du trott.


Passar dig som står inför utmaningar i livet eller vill leva mer i enlighet med den du är. Du känner kanske att det är dags att ta nästa steg, men vet inte vad som hindrar dig?


Vill du dela upplevelsen med en kompis, familjemedlem eller partner? Välj i så fall alternativet Duo Session. Det är ett utmärkt tillfälle att ta itu med specifika frågeställningar som handlar om relationer.


Vi tar för givet att alla vi arbetar med har en genuin vilja till förändring. Det innebär att lägga förutfattade meningar åt sidan, om än bara för en liten stund, och öppna sinnet för att det finns ett annat sätt att se.

ONLINE SESSION 60 min


1 gång

650 kr

3 gånger

600 kr/gång

5 gånger

550 kr/gångDUO SESSION 80 min


1 gång

850 kr

3 gånger

800 kr/gång

5 gånger

750 kr/gång

2019 © Hell of a Ride

Website design: Laila Langö


+46 (0) 76-24 75 005 |contact@hellofaride.org