Tjänster

TJÄNSTER

Vill du leva ett aktivt liv? Träna tillsammans med andra? Behöver du fysiska och mentala utmaningar som är anpassade för hur just du är uppbyggd? Eller är du ledare och vill främja välmåendet i din organisation?

GROUP TRAINING SESSIONS

Funktionell träning. Energirik och effektiv träning baserad på ett helhetstänk: styrka, koordination, kondition och rörlighet. Kroppen är ditt redskap.

 

Läs mer

WALKING SESSIONS

Under en walking session får du inte bara en skön naturupplevelse, utan tankeverktyg som hjälper dig att bryta igenom dina egna barriärer. Passar dig som har en vilja att ta nästa steg i livet, står inför en utmaning eller vill leva mer i enlighet med den du är.

 

Läs mer

PERSONAL TRAINING SESSIONS

Träning med friskvårdscoach. Programmet, som kan innehålla allt från simning, paddling, cykling och terrängträning till promenader, anpassas utifrån dina behov. Sveriges sydligaste vildmark är vår träningsarena, i ur och skur!

 

Läs mer

GROUP ACTION SESSIONS

Är du ledare, tränare eller chef och vill erbjuda ditt team en härlig upplevelse? Vi kan skräddarsy aktiviteter som passar era behov. Group Action Sessions kan äga rum utomhus i natursköna Immeln, på idrottsarenan eller arbetsplatsen.

 

Läs mer

ONLINE SESSIONS

Har du fastnat i gamla mönster? Behöver du göra en konstruktiv förändring i ditt liv? Välkommen hem! Vi erbjuder Online Sessions via Skype, där du kan få vägledning och stöd att komma vidare.

 

Läs mer

SONG SESSION

Att ha sång företagets friskvårdsutbud är kanske inte så vanligt, men det kan vara värt att testa om du som ledare vill ge ditt team en regelbunden energikick. För många av oss är ju sång lika välgörande för humöret som ett svettigt träningspass.

 

Läs mer

TJÄNSTER

 

Training Sessions

Träning för kropp och knopp

 

Song Sessions

Glädjande friskvård för företag

 

Online Sessions

Mental träning via Skype

SENASTE NYTT

 

Våren 2018

Funktionell träning i Immeln.

 

Sommaren 2018 (info kommer snart)

Workshop: Sjung!

KURSER

 

Trettioen Dagar

En poddkurs för dig som vill leva ett krea(k)tivt liv.

 

Kursen kommer att lanseras under våren 2018.

2018 © Hell of a Ride

Website design: Laila Langö

 

+46 (0) 76-24 75 005 |contact@hellofaride.org