Om

OM OSS

Livet är fyllt av upplevelser som leder till nya insikter om dig själv. Men du måste släppa taget om det säkra, det normala och det som är bekant för att komma dit. Du måste vara redo att smaka på obekvämlighet, sticka ut hakan och omfamna ditt inre weirdo.

Förr eller senare kommer du till den enda insikt som är värd att sträva efter, insikternas alfa och omega: Du är livet, och livet är förmågan att gå på vatten. Men har du modet att kliva ur båten? Är du redo att ta steget ut i det okända och se om ytan bär?

 

Hell of a Ride är undervisningsplattformen för alla som delar det gemensamma målet av att spränga mentala och fysiska barriärer. Du kan lämna flytvästen hemma. Här är vi intresserade av att växa, och det gör vi genom att lyfta rumpan från sofflocket, lägga textböckerna åt sidan och ta några steg framåt. Tillsammans.

 

Vi är här för att öppenhjärtigt dela med oss av våra upplevelser så att andra kan vandra sin unika väg, förhoppningsvis på ett sätt som är mer graciöst och mindre smärtsamt än vårt.

 

Vi erbjuder en variation av tjänster inom området hälsa och friskvård: föreläsningar, träningspass, kurser, workshops, retreater och individuell coaching. Vi har dessutom en podd och en blogg som har öppet dygnet runt.

 

Varmt välkommen in i vår värld!

TJÄNSTER

 

Training Sessions

Träning för kropp och knopp

 

Song Sessions

Glädjande friskvård för företag

 

Online Sessions

Mental träning via Skype

SENASTE NYTT

 

Våren 2018

Funktionell träning i Immeln.

 

17 mars 2018

Workshop: Sjung!

 

April 2018 (info kommer snart)

Workshop: Funktionell träning

KURSER

 

Trettioen Dagar

En poddkurs för dig som vill leva ett krea(k)tivt liv.

 

Kursen kommer att lanseras under våren 2018.

2018 © Hell of a Ride

Website design: Laila Langö

 

+46 (0) 76-24 75 005 |contact@hellofaride.org