Webben

FREE

YOUR MIND

 

HELL OF A RIDE

WELCOME

TO A LIFE OF INSPIRATION

RICH ROLL PODCAST

En podcast värd att lyssna till. Rich Roll är proffsig, djup och inspirerande. Några favoritavsnitt: Travis Barker, David Goggins, Michael Gervais, Rob Bell, Charlie Engle

THE ROBCAST

Rob Bell är ett fyrverkeri i mänsklig tappning. Itunes utnämnde The Robcast som den bästa podcasten 2015. Några favoritavsnitt: Rich Roll, Glennon Doyle Melton, Richard Rohr, Elizabeth Gilbert, John Philip Newell

A LIFE OF PASSION

Det sägs att man inte ska göra reklam för sig själv. Nåväl, det bryr vi oss inte om. I vår podcast utforskar vi livets djupare aspekter ur den lins som vi hittat genom vårt arbete med En Kurs i Mirakler.

BJÖRN OCH NAVID

Björn Natthiko Lindeblad och Navid Modiri är två grabbar som tar med lyssnarna på existentiella djupdykningar. En briljant podd med mycket tänkvärt innehåll.

JON SCHAU ON HIS NEAR-DEATH EXPERIENCE

Komikern Jon Schau fick titeln "Norges roligaste man". Ingen visste att han kände sig fångad i en roll och att han drack för att slippa möta den inre smärta detta innebar. Efter åratal av missbruk dog Jon. Två gånger. Under tiden gjorde han några fascinerande upptäckter, bland annat att det finns ett icke-dömande tillstånd inom varje människa.

SENASTE NYTT

 

September 2017

Här kommer senaste nytt.

 

Oktober 2017

Här kommer senaste nytt.

 

November 2017

Här kommer senaste nytt.

KURSER

 

Trettioen Dagar

En poddkurs för dig som vill leva ett krea(k)tivt liv.

 

Mer info kommer!

2017 © Hell of a Ride

Gamla Byvägen, SV-289 73 IMMELN

 

+46 (0) 76-24 75 005 |contact@hellofaride.org