Musik

WELCOME

TO A LIFE OF  INSPIRATION

DANYL JOHNSON AUDITION

Danyl Jonson är en helt vanlig lärare med passion för musik. När han dyker upp på en audition för The X Factor UK märks det tydligt att han hittat hem. Detta klipp är ett riktigt uppåtjack, för här får du se någon som tydligt personifierar ordet flow.

LADY GAGAS HYLLNING TILL STING

När Lady Gaga hyllar Sting så gör hon det med bravur. If I ever lose my faith in you får nytt liv genom en tolkning som lämnar avtryck. Totalt orädd och med en pipa av guld tar hon sig an den tidlösa låten. Lyssna till budskapet, det rockar!

KIM WALKER-SMITH

På tal om pipor av guld: Många människor har fått gåvan att sjunga, men ytterst få behärskar konsten att lovsjunga. Kim Walker-Smith är en av dem. Kim har förmågan att uttrycka det fina som finns inom varje människa, och hon gör det med hela sitt väsen.

MATT ANDERSEN

Lidelse och längtan kan uttryckas på olika sätt. Matt Andersen är en kanadensisk bluesgitarrist och singer-songwriter som lever ut musik på ett sätt som ingen annan. Klicka här för att se en intervju med Matt. Den är väl värd en halvtimme av din tid om du gillar hans stil.

TOTO: FALLING IN BETWEEN

Den här konserten, som gått varm hemma hos oss, bevisar att Toto är rockens motsvarighet till Beethoven. Detta är ett skådespel i musikalitet, samstämmighet och sällsynt låtskriveri.

2019 © Hell of a Ride

Website design: Laila Langö


+46 (0) 76-24 75 005 |contact@hellofaride.org