Inspiration

FREE

YOUR MIND

 

HELL OF A RIDE

WELCOME

TO A LIFE OF INSPIRATION

EN KURS I MIRAKLER (EKIM)

Ser du dig själv som intellektuell? Ute efter en radikal transformation? Om du svarar ja på dessa frågor så kan detta vara en bok för dig. Vi har praktiserat dess principer i många år och kan skriva under på att de fungerar.

ABSENCE FROM FELICITY

Denna biografi om Helen Schucman handlar om konflikten mellan människans andliga natur och egot. Boken ger en detaljerad beskrivning av Helens personliga upplevelser av Jesus, relationen med Bill Thetford och nedteckningen av EKIM.

FINDING ULTRA

Det här är berättelsen om Rich Rolls makalösa omvandling från överviktig och alkoholiserad soffpotatis till en av världens bästa långdistanslöpare. Låt dig inte bländas av det som händer på ytan. Detta är en spirituell resa i extrem tappning.

RUNNING MAN

Den som är trött på begrepp som "lagom" och "balans" bör bekanta sig med Charlie Engle. Running Man är en inspirerande historia om en man som smakat livets ytterligheter. Här går droger, fängelsevistelse och ultramaraton hand i hand.

PEACE PILGRIM

En riktig klassiker! Ta del av ett mycket ovanligt livsöde. Mildred Lisette Norman a.k.a. Peace Pilgrim bestämde sig för att hitta inre frid. Hon lyckades, och bestämde sig sedan för att göra en pilgrimsvandring som varade många år.

Läs Lailas blogginlägg om Peace Pilgrim här

VINDU MOT EN ANNEN VERDEN

Norska Anne-Kristine Augestad genomgick en rad traumatiska händelser som ledde henne till dödens rand. Detta fick henne att öppna ögonen kring vad det innebär att vara människa och att omfamna sin intuitiva förmåga.

SENASTE NYTT

 

September 2017

Här kommer senaste nytt.

 

Oktober 2017

Här kommer senaste nytt.

 

November 2017

Här kommer senaste nytt.

KURSER

 

Trettioen Dagar

En poddkurs för dig som vill leva ett krea(k)tivt liv.

 

Mer info kommer!

2017 © Hell of a Ride

Gamla Byvägen, SV-289 73 IMMELN

 

+46 (0) 76-24 75 005 |contact@hellofaride.org