Filmer

FREE

YOUR MIND

 

HELL OF A RIDE

WELCOME

TO A LIFE OF INSPIRATION

MANNEN FRA SNÅSA

Joralf Gjerstad är Norges mest kända helare. Under de 65 senaste åren har 50 000 människor rest till Snåsa för att få hans hjälp. En välgjord dokumentärfilm som porträtterar vad som händer när ett tjugotal patienter får möta Gjerstad.

ANGUS BUCHAN'S ORDINARY PEOPLE

Låt dig inte luras av titeln, för det här är en extraordinär film. Vi får följa tre sydafrikanska män på deras respektive resa till en konferens, där livet förändras för alltid. Filmen kan vara lite klurig att få tag i, men ge dig inte, den är väl värd att söka efter.

AVSKED (OKURIBITO)

Oj, oj, oj. Våga närma dig djupa tankar kring döden och livet med den här pärlan. Avsked har allt som filmälskaren önskar och lämnar dig med en djup känsla som är svår att sätta ord på. Se den!

THE FUNDAMENTALS OF CARING

En härlig rulle i sann Intouchables-anda. Storyn är enkel och berättas genom en ganska rå dialog. Här utlovas magskratt och medmänsklighet. En fin berättelse på alla plan.

MIRACLES FROM HEAVEN

En verklighetsbaserad historia om en mamma som försöker hitta ett botemedel när hennes dotter drabbas av en ovanlig sjukdom. Det händer grejer i den här filmen som får dig att ifrågasätta vad som är möjligt.

MOVIE WATCHER'S GUIDE TO ENLIGHTENMENT

Går det att använda film för att tränga igenom blockeringar såsom rädsla, ångest och smärta? Absolut! Vår vän David Hoffmeister har tagit initiativet till en databas där du får tips på filmer som hjälper dig med just detta.

SENASTE NYTT

 

September 2017

Här kommer senaste nytt.

 

Oktober 2017

Här kommer senaste nytt.

 

November 2017

Här kommer senaste nytt.

KURSER

 

Trettioen Dagar

En poddkurs för dig som vill leva ett krea(k)tivt liv.

 

Mer info kommer!

2017 © Hell of a Ride

Gamla Byvägen, SV-289 73 IMMELN

 

+46 (0) 76-24 75 005 |contact@hellofaride.org